‘otobüs Kalkıyor’ Adlı Tyarto Oyunu 17 Ocakta Malatya’da

‘otobüs Kalkıyor’ Adlı Tyarto Oyunu 17 Ocakta Malatya’da

Malatya merkezli olup Türkiye geneli tiyatro organizasyonları gerçekleştiren İzzettin Akpulat Tiyatro ve Sanat Ekibi (İAS) 17 Ocak Cumartesi günü Malatya Kongre Kültür merkezinde "Otobüs Kalkıyor" adlı tiyatro oyununu sergileyecek.
Bir otogarda geçen garip olayların derlenip seyirciye aktarıldığı komedi tarzı müzikal oyunun yönetmen koltuğunda İzzettin Akpulat imzası bulunuyor. Oyun genel sanat yönetmeni İzzettin Akpulat yaptığı açıklamada "Malatya da 2014-2015 tiyatro sezonuna damgasını vuracak bu oyunda askerlikten seyahate, köyden şehre binbir umutla göç eden vatandaşa, otobüs bekleyen insanların psikolojisine, meşhur olmaya çalışan türkücülere kadar her konuda yaşanan ve söylenenlerin kaleme alınıp gösterildiği bu müzikal tiyatro gülmekten insanları kırıp geçirmenin yanı sıra verdiği toplumsal mesajlar ile günümüze ayna tutacaktır" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Oyunda İzzettin Akpulat, Mehmet Kalaylı, Ramazan Korkmaz, Hasan Bulğak, Yakup Şeyba, Tuğba Tekin, Şeyma Yıldırım, Ali Ceylan, Bilal Demir, Yasemin Toprak rol alıyor.
"Otobüs Kalkıyor" adlı oyun, 17 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Malatya Kongre Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.