Oyunpazarı’ndaki Miniklerin Karne Heyecanı

Oyunpazarı’ndaki Miniklerin Karne Heyecanı

Odunpazarı Belediyesi’nin ilk kreşi olan Oyunpazarı’nda eğitim gören öğrenciler yarı yıl karnelerini düzenlenen törenle aldı.
Oyunpazarı’nda düzenlenen karne töreninde çocuklarla bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çocukların karne heyecanına ortak oldu. Birbirinden özel gösterilerin hazırlandığı karne töreninde çocukların oyunlarına eşlik eden Başkan Kurt, yanında getirdiği hediyeleri çocuklara armağan etti. Günün anısına çocukların el izlerinden oluşturulan tabloya kendi el izini çizen Kazım Kurt, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Kreş öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği Kurt, Oyunpazarı öğretmenlerinden çocukların durumları hakkında bilgi aldı.
BİRLİKTE PASTA KESTİLER
Okul öğretmenleri ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan pastayı çocuklarla birlikte kesen Başkan Kurt, kreş öğretmenlerine çocuklara verdikleri değer için teşekkür etti.
YENİ KREŞLER AÇACAĞIZ
Oyunpazarı’nın gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, “Oyunpazarı hizmete açıldıktan kısa bir süre sonra tüm kayıtlar doldu. Hatta gelecek yılın kayıtları da dolmuş durumda. Bu yoğunluk belediye kreşinin ne kadar önemli ve yerinde bir hizmet olduğunun kanıtıdır. Bu nedenle yeni kreş projelerimizi büyük bir hızla hayata geçireceğiz” diye konuştu.