ÖZEL ÇOCUKLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

ÖZEL ÇOCUKLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Tepebaşı Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, Gökkuşağı Kafe ve Engelliler Montaj Atölyesi’nde eğitim alan 70 öğrenci becerilerini sergileyerek yaptıkları yemek ve pastaları düzenlenen etkinliğe katılan misafirlere sundular.
Dünyanın 125 ülkesinde bulunan ve uluslararası öğrenci değişimi yaparak dünya barışını sağlayan en geniş kapsamlı öğrenci platformu olan AIESEC ve Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ortak bir etkinlikte bir araya geldi.
Tepebaşı Belediyesi, İbrahim Ethem Kesikbaş Montaj Atölyesinde gerçekleşen etkinliğe, Engelliler Koordinasyon Merkezine bağlı Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, Gökkuşağı Kafe ve Engelliler Montaj Atölyesi’nde eğitim alan 70 öğrenci katıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın da katıldığı etkinlikte çocuklar, becerilerini sergileyerek yemek ve pasta yaptılar. Çocuk daha sonra etkinliğe katılan misafirlere sunum yaparak tüm hünerlerini sergilediler. Sosyal yaşam becerilerini güçlendirmek ve bireyin aslında engelsiz olduğunu göstermek için yapılan etkinlik eğlenceli biçimde gün boyunca devam etti