(özel Haber) Bartın’da Sıra Dışı Düğün

(özel Haber) Bartın’da Sıra Dışı Düğün

Bartın’da bir düğünde damat, nikah memurunun, ‘Gelini eşliğe kabul ediyor musunuz’ sorusuna masanın altından çıkardığı megafonla ‘Evet’ derken, düğünde piste çıkan gelin tüm şarkıları kendisi seslendirdi.
Bartın’da kafeterya işletmecisi Serdar Aymergen ile öğretmen Sevgi Gebeş 14 Eylül 2014 tarihinde hayatlarını birleştirmek için nikah salonuna gitti. Nikah masasına oturan çift davetlilere sürpriz yaptı.
Nikah memuru davetlilere açıklama yaptıktan sonra, gelin Sevgi Gebeş’e mikrofon uzatarak, ‘Damadı eş olarak kabul ediyor musun’ diye sordu. ‘Evet’ cevabını alan nikah memuru daha sonra damat Aymergen’e dönerek aynı soruyu yöneltti. Damat Aymergen de davetlilere biraz beklemelerini söyledikten sonra nikah masasının altından çıkardığı megafonla ‘Evet’ şeklinde bağırdı. Damadın megafonla ‘Evet’ demesi salonu kahkahaya boğdu. Nikahtan sonra evlilik cüzdanını alan damat ve gelin Bartın’da şehir turu yaptıktan sonra düğün salonuna gitti.
GELİN DÜĞÜN ŞARKILARINI KENDİ SÖYLEDİ
Düğün salonuna giren Aymergen çifti düğünlerine gelen davetlileri selamladı. Orkestranın müzik çalmaya başlamasıyla birlikte gelin eline mikrofonu alarak, düğün şarkılarını söylemeye başladı. Düğün salonunda kısa süreli şaşkınlık yaşanırken, damatla dans eden gelin alkış yağmuruna tutuldu. Bir yandan damatla dans eden gelin diğer yandan tüm düğün şarkılarını kendisi seslendirdi. Düğün son olarak oyun havaları eşliğinde sona erdi.