Özgür Özel ve Yılmaz Büyükerşen Vedalaştı

Özgür Özel ve Yılmaz Büyükerşen Vedalaştı

Eskişehir'de 5 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Yılmaz Büyükerşen'in veda konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de yer aldı. Özgür Özel ve Yılmaz Büyükerşen sarılarak vedalaşırken Özel, Büyükerşen'in elini öptü.

Eskişehir Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısında veda konuşması yapan Büyükerşen, "Tarihe jübilesi yapılan bir büyükşehir belediye başkanı olarak geçeceğim için de ayrıca kendimi mutlu hissediyorum. Son sözüm, bu şehri çok seviyorum. Sizleri çok seviyorum. Allah'a emanet olun. Saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Şimdiden hoşça kalın, esen kalın." ifadelerini kullandı. Toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükerşen'in konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Büyükerşen sahneden inerken Özgür Özel, onun elini öptü ve ardından birbirine sıkıca sarıldılar. Bu samimi anlar, izleyicilerden büyük alkış aldı ve aralarındaki buzları eritti.

Büyükerşen'den Parti Eleştirisi

Geçtiğimiz günlerde CHP'den aday gösterilmeyen 25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partisini eleştirerek, "Geçimsizlik, anlaşmazlık, kıskançlıklar, iftiralar, ters yorumlar, herkes birbirinin ayağının altına karpuz kabuğu koyma gibi eğilimler içerisinde. 'Bu parti nasıl adam olacak?' diye düşünüp durmuşumdur. CHP'nin büyük hastalıklarından biri, adeta bir virüs, mikrop gibi siyasetle uğraşan insanlar arasında ne yazık ki var." sözleriyle partisini eleştirmişti.