Patnos Kaymakamlığı Tarafından Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği Verildi.

Patnos Kaymakamlığı Tarafından Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği Verildi.

Ağrı’nın Patnos Cumhuriyet Başsavcılığındaki görevli hakim ve savcılara kaymakamlık tarafından veda yemeği.
Patnos Cumhuriyet Başsavcılığından Karabük Cumhuriyet Savcılığına atanan Muhammer Taha Ekim ve Patnos Ağır Ceza Reisliğinden Tavşanlı Hakimliğine atanan Hilal Afacan Yıldız ile Savcı Hakan Yıldız, Hakim Gamze Ekim, Hakim Önder Fatih Üresin’e Patnos Kaymakamlığı tarafından veda yemeği verildi. Başsavcı Muammer Taha Ekim, ’’Patnos’a atanıp geldiğimizde endişelerim vardı ve Patnos’u farklı bir yer olarak bekliyordum. Ama Patnos’a geldikten sonra endişelerimin boş olduğunu ve bu ilçenin gerçekten görülmeye değer bir yer olduğunu gördüm. Şimdi bu güzel ilçeden ayrıldığım için üzülmüyor değilim ama bizimde işimiz bu. İlçe de çok güzel zamanlarım oldu, çok güzel dostluklar edindim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Başta kaymakam bey olmak üzere bu davete gelen her kese hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.
Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan ise, tayin olan hakim ve savcı arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar dilediğini ve davete icap eden tüm konuklara teşekkür ettiğini söyledi.
Veda yemeğine Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Garnizon Koomutanı Taşkın Keleş,Dedeli ,Belediye Başkanı Veysi Durak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Özgür Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Doğan, İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, ilçede görev yapan hakim, savcılar ve kamu kurum müdürleri katıldı.