Pazarcı Esnafından Özgüven’e Teşekkür

Pazarcı Esnafından Özgüven’e Teşekkür

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Salı Pazarına salçalık biber ve domates satışı için ek yeri hazırladı.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları doğrultusunda semt pazarlarının daha hijyenik ve geniş bir ortamda işlevini yürütmesi için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Salı Pazarında salçalık biber ve domates satışı için ek yeri açtı.
Yeni açılan salçalık biber ve domates satışı ek yerinin pazarcı esnafını rahatlattığını söyleyen Ereğli Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Mustafa Gürpınar, Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Gürpınar, “Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven nezdinde Zabıta Müdür, Amir ve çalışanlarına öncelikle şahsım ve pazarcı esnafı kardeşlerim adına teşekkür ederim. Ereğli’mizin en güzel pazarlarından olan Salı Pazarına ek olarak biber ve salçalık domates yerinin pazarcı esnafımıza tahsis edilmesi, halkımızın semt pazarına ilgisinin artmasına, daha hijyenik ve daha sağlıklı bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri için zemin hazırlamıştır. Başkanımız Özgüven böyle bir pazar alanını bizlere ve Ereğli halkına kazandırmıştır. Pazarcı esnafımıza ve Ereğli halkına ek Pazaryerini kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Özkan Özgüven’e şükranlarımızı sunar, hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.