Piazza’da Kurban Bayramı Coşkuyla Yaşandı

Piazza’da Kurban Bayramı Coşkuyla Yaşandı

Kurban Bayramı coşkusu, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde doyasıya yaşandı.
Kurulduğu günden itibaren gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli aktivitelerle yoğun ilgi gören Piazza AVM, Kurban Bayramı’nda konuklarını sürprizlerle karşıladı. Bayram süresince devam eden etkinliklerde sadece küçükler değil, büyükler de bayram neşesini doyasıya yaşadı. Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine eğlenceli ortamlar sunan Piazza AVM’de Kurban Bayramı’nda dağıtılan birbirinden güzel ikramlar gönülleri fethetti. Ziyaretçiler, gerçekleştirdiği hesaplı alışverişin yanında AVM’nin hediyeleri ile birlikte Kurban Bayramı’nın ilk gününü oldukça keyifli geçirdiler.
TAHTA OYUNCAKLAR DÜNYASI
Piazza, bayramın her günü farklı etkinliklerle başta çocuklar olmak üzere tüm ziyaretçilere gerçek bir bayram şöleni yaşattı. Çocukların hayranlıkla izlediği Eğlencebaz’ın kukla gösterileri, büyüklerinde yoğun ilgi odağı oldu. Çocuklar, tahta oyuncakların dünyasında da sınırsız eğlencenin de tadını çıkardı. Piazza küçük misafirlerinin gönlünde bayram şekeri tadında bir anı bıraktı.
NEFES KESEN GÖSTERİLER
Tüm yaş gruplarının izlemekten büyük keyif aldıkları sirk dünyası da, Kurban Bayramı’nda kapılarını Piazza’ya açtı. AVM’de kurulan dünyaca ünlü Avrasya Sirki, izleyenlere birbirinden heyecanlı gösteriler sergiledi. Sirk çadırındaki sihirbazların, akrobatların, palyaçoların, lastik kızların, dev piton yılanlarının gösterileri nefes kesti. Özellikle cambazların yerden metrelerce yükseklikte ip ve çemberlerin üzerindeki gösterileri hayranlıkla izlendi. Gösteri yaptığı her yerde büyük ilgi uyandıran Avrasya Sirki, Şanlıurfalıların adeta nefesini kesti.