Saadet Partisi Halkla Kucaklaşıyor

Saadet Partisi Halkla Kucaklaşıyor

Saadet Partisi genel merkezi tarafından düzenlenen "Halkla Kucaklaşma" Niğde programı Konya eski milletvekili Hasan Hüseyin Öz’ün katılımıyla başladı.
Niğde saadet partisi il binasında il, ilçe ve parti üyelerinin katılımıyla başlayan programla ilgili bir basın açıklaması düzenlendi.
Saadet Partililer çeşitli kurumları ve ilçelerde parti ziyaretleri yapacaklar.
Basın toplantısına SP MKYK Üyesi Nihat Altıparmak, İl Başkanı Ahmet Binici ve partililer katıldı.
toplantıda açıklama yapan Öz, "yapılacak olan genel seçimlerden önce STK, esnaf ve mahalle ziyaretleriyle halkımızla beri bir görüşüp halkımızın beklentilerini, sorunlarını tespit etmek ve bu sorunları çözüm konusunda fikir alışverişinde bulunarak önemli bir çalışma yapacağız. Gündemdeki en sıcak konu olan Paris’te geçtiğimiz hafta bir dergiye yapılan saldırı sonucu dergide çalıştığı söylenen 12 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırgan oldukları iddia edilen 2 kişi yapılan operasyonla ölü olarak ele geçirilmişti. Saadet partisi olarak bu gibi olayları tasvip etmediğimizi her vesile ile ifade ediyoruz. Son 10 yılda İslam coğrafyasında 12 milyon insan öldürüldüğünde ses çıkmaz iken sadece 12 kişinin öldürülmesinden dolayı Paris’te bir çok ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının da katılımıyla bir yürüyüş düzenlendi. Türkiye’den de başbakanımız bu programa katıldı ve İsrail başbakanı Benyamin Netanyahu ile aynı safta yürüdü" dedi.
Eski Konya Milletvekili H.Hüseyin Öz ; “Biz saadet patisi olarak çözüm önerilerimiz vardır. Bunlar; Ahlaki ve manevi değerler, eğitimin her kademesinde ele alınmalıdır. Sanayi ve kalkınma hamlesi başlatılmalıdır. Üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomi uygulanmalıdır. Ekonominin her bünyesinde faiz mikrobundan kurtularak faizsiz ekonomi düzenine geçilmelidir. Devlet-millet kaynaşması sağlanmalıdır. Şahsiyetli dış politika, lider ülke Türkiye ideali ile bağımsız politika uygulanmalıdır. Ülkemizde Barış, huzur ve kardeşliğin hak ve adalete dayalı yeni bir dünyanın kurulması gerekir. Milli görüş iktidar ortağı olduğu bütün dönemlerde bu alanlarda en başarılı icraatlarını gerçekleştirmiştir. Biz yine geleceğiz aynı başarıları yine göstereceğiz” diye konuştu.