Sağlık Merkezine Giren Kadın İntihara Kalkıştı

Sağlık Merkezine Giren Kadın İntihara Kalkıştı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, bir sağlık merkezine girdikten sonra karnına bıçak dayayarak intihara kalkışan kadını, temizlikçi kılığına giren polis memuru etkisiz hale getirdi.
Olay, dün saat 14.30 sıralarında, Bayraklı ilçesi Alija İzzetbegoviç Caddesi’ndeki İzmir Kan Bağış Merkezi’nde yaşandı. İddiaya göre, bir süre önce İzmir’e çocukluk aşkı F.D.’yi aramak için geldiği öğrenilen N.K., olumsuz yanıt alınca çılgına döndü. Yaşanan bu olay üzerine bunalıma giren N.K., Kan Bağışı Merkezi’ne gidip yanında getirdiği ekmek bıçağıyla intihara kalkıştı. Kan Merkezi görevlisi cep telefonu ile kadının ağabeyini arayarak kadına telefonu verdi. Gözyaşları içerisinde ağabeyi ile konuşan N.K., ‘Ben yalnızca sevgi istedim. Lütfen affedin’ dedi.
Polis ekipleri bir süre boyunca N.K.’yi ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna olmayan kadın, bir süre daha elinde bıçakla bina içinde bekledi. Kendisine zarar verilmeyeceği vaadiyle dışarı çıkarılan kadın, temizlikçi kılığına giren bir polis memuruyla konuşmaya başladı. Bu sırada, elinde su kovası bulunan polis memuru, suyu kadının üzerine döküp sersemleterek etkisiz hale getirdi. Sinir krizi geçirerek yere yığılan kadın, olay yerinde bekleyen sağlık görevlilerinin müdahalesi ile Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan N.K.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.