Şahan Gökbakar'ın paylaşım rekoru kıran Robin Williams mesajı

Şahan Gökbakar'ın paylaşım rekoru kıran Robin Williams mesajı

Hollywood'un ünlü oyuncusu Robin Williams tüm dünyayı ölümüyle yaşa boğdu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Robbin Williams'ın ölümüyle ilgili duygusal bir yazı paylaştı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bir çok ünlü isim Twitter ve Instagramdan ünlü oyuncunun ölümünün ardından üzüntüsünü dile getirdi. Ünlü aktörün ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmada aktörün kendini kemeriyle asarak boğulduğunu ve Williams'ın sol bileğinde yüzeysel kesikler olduğu ve cansız bedeninin yanı başında bir çakı bulunduğu açıklandı. Soruşturma tam kapsamıyla devam ediyor.

Robin Williams'ın ölümünün ardından komedyen Şahan Gökbakar'da kendi instagram hesabından, 'İngiliz Psikiyatri Derneği'nin Los Angeles'ta bulunan bir komedi klübünde gösteri yapan 500'den fazla komedyenle uzun süreli terapiler yaptığını ve çalışmasının sonucunda da manik defresip ve benzeri rahatsızlıklara sahip komedyenlerin miazh anlayışlarının daha gelişmiş olduğu, psikolojik tehdit altındaki komedyenlerinse diğerlerine oranla çok daha yüksek oranda yeni fikir üretebildikleri ortaya çıktı.' notunu paylaştı.