Samsun Esob, Medicana İle Anlaşma İmzaladi

Samsun Esob, Medicana İle Anlaşma İmzaladi

Medicana Samsun Hastanesi ile Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(ESOB) arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı.
Kurumsal sağlık sözleşmesine Samsun ESOB Başkanı Eyüp Güler ve Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan imza koydu.
Yapılan protokol kapsamında Samsun ESOB’a bağlı esnaf ve sanatkarlara bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, "Medicana Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Medicana International Samsun Hastanesi olarak 2014 yılı içerisinde hizmete girecek olan Medikal Onkoloji ve Radyasyon Onkolojisi bölümleriyle bölgede ihtiyacı hissedilen ileri düzey kanser tedavisi hizmetlerini de kapsamlı bir şekilde sunmayı hedeflemekteyiz. Bu vesileyle, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler başta olmak üzere, yönetim kuruluna ve tüm üyelere, hastanemizin uluslararası standartlarda sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanabilecekleri bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemiz açısından değerli olduğuna yürekten inandığım bu yatırımın yaptığımız sağlık anlaşmaları ile geniş kitlelere ulaştığını da görüyoruz ve bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve gururlandırıyor" dedi.
Yapılan protokolle ilgili olarak düşüncelerini dile getiren Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler, "Kurumsal bilgi ve teknik donanımı açısından sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Medicana International Samsun Hastanesi ile üyelerimizi ve aile bireylerini kapsayan sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalamış olmaktan oldukça mutluyuz. Üyelerimize sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda öncülük yapmaktan ve kurumsal anlaşmalar yoluyla çok önemli bir konu olan sağlık ihtiyaçlarında onların yanında olmaktan da ayrıca onur duyuyoruz. Samsun merkez ve ilçelerinde faaliyetini sürdüren 71 meslek odası 35 bin aktif esnaf ve 100 bini aşan esnaf ve sanatkar ailesini de kapsayan protokol gereği, tüm üyelerimiz poliklinik hizmetleri başta olmak üzere diğer sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanabileceklerdir. Esnaf ve sanatkar kesimine ve onların ailelerine yönelik sağlık hizmetleri noktasında bizlere bu imkanı sağladığı için Medicana Samsun Hastanesi yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz. Yapmış olduğumuz protokolün birliğimize, birliğimize bağlı meslek odalarına, yönetim kuruluna ve tüm üyelerimize, aynı zamanda çözüm ortağımız olan Medicana International Samsun Hastanesine hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler ve Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan arasında sözleşme imzalandı.