Samsun’da Teog Sonuçları Değerlendirildi

Samsun’da Teog Sonuçları Değerlendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanması ile birlikte Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm ilçe milli eğitim müdürleri ile bir toplantı yapılarak sonuçlar değerlendirildi.
Öğretmenevi’nde yapılan değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanı Selim Çakır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve 17 İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı. Yapılan toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, ilçelerin TEOG sınav istatistikleri değerlendirilip, tüm ilçe milli eğitim müdürlerine teker teker söz hakkı vererek, başarıyı arttırmak için ne gibi çalışmalar yaptıklarının bilgisini aldı.
TEOG sınavı ve Samsun’un eğitimdeki başarısı ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Girgin, “TEOG sonuçlarına göre Samsun ilerleme kaydetti ve bu başarıyı bekliyorduk. Samsun’un başarı elde etmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Projelerimizi teker teker uygulamaya başladık. Adım Adım Başarı Projesi ile güzel bir ivme kazandık. Herkes kendi payına düşeni eksiksiz yapacak. Biz en yükseklerde olmayı hak ediyoruz. Bunun için de mazeret üretmeyip sürekli iş üreteceğiz” dedi.
MÜDÜRLERE “DURMAYACAKSINIZ” TALİMATI
İlçe Milli Eğitim Müdürlerini teker teker dinleyerek onların yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Girgin, “Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın uyumadığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’nın facia olan maden ocağında kamp kurduğu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ışıklarının gece yarılarına kadar yandığı bir ülkede, hiç kimsenin zamansızlıktan şikayet etmeye hakkı yoktur. Samsun’un ve ülkemizin başarısı için ve bize emanet edilen yavrularımızın geleceği için durmayacaksınız. Sürekli yenilik için çalışacaksınız ve enerjimiz tükeninceye kadar bu ülkeye layık hizmetler yapacaksınız” diye konuştu.