SAMSUNSPOR’DA ÇİFTE İMZA

SAMSUNSPOR’DA ÇİFTE İMZA

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, golcü Eren Tozlu ve Bulgar orta saha oyuncusu Galin Ivanov ile sözleşme imzaladı.
Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Samsunspor, Mersin İdmanyurdu’nda forma giyen gölcü futbolcu Eren Tozlu ve Bulgar oyuncu Galin Ivanov’u kadrosuna dahil etti.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan Samsunspor Sportif Direktörü Çoşkun Zeren, “Her ikisi de uzun zamandır kadromuza katmak istediğimiz arkadaşlarımızdı. Bu akşam gerçekleşti. Çok mutluyuz. Samsunspor’a büyük katkı vereceklerine inanıyoruz. Her ikisi de kaliteli oyuncular. İnsan olarak da karakter olarak da oyuncu olarak da son derece inandığımız, güvendiğimiz oyuncular. Bu yüzden kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Samsunspor’da olmaktan son derce mutlu olduğunu söyleyen Eren Tozlu, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Beklentilerin farkındayım. Bu beklentileri en iyi şekilde sahada göstereceğime inanıyorum. İnşallah geçen sene yaşadığım mutluluğu, Samsunspor forması ile yaşamak istiyorum” diye konuştu.
Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Samsunspor Kulübü başkanı ve bütün yetkililere çok teşekkür eden Galin Ivanov, “Buraya başarılı olmaya geldim. Özellikle Samsunspor taraftarını yakından takip ediyorum, izliyorum ve bu beni çok heyecanlandırdı. Takımın bir üst lige çıkabilmesi için elimden gelen her şeyi yapmayı hazırım” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından her iki oyuncu ile sözleşme imzalandı. Bulgar oyuncu Galin Ivanov ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanırken, Eren Tozlu ile opsiyonlu sezon sonuna kadar sözleşme yapıldı.