Sandıklı Belediyesi Ve Deniz Feneri Derneğinden Ortak Çalişma

Sandıklı Belediyesi Ve Deniz Feneri Derneğinden Ortak Çalişma

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Belediyesi ve Deniz Feneri Derneği’nin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucu ihtiyaç sahibi 40 ailenin giyim ihtiyacının giderileceği belirtildi.
Proje ile yaklaşık olarak 200 kişinin faydalanabileceği belirtilirken, Deniz Feneri Derneği Sandıklı Gönüllüsü Hasan Coşar konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Deniz Feneri Derneği örnek bir kuruluştur. Fakirlerin yanında, iyilik yapmaya hevesli, bunu kendine görev bilen bir dernektir. Deniz Feneri Derneğine daha önceden kayıtlı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatıyla belirlenen yardıma muhtaç ailelere Deniz Feneri Derneği’nin Afyonkarahisar’da açmış olduğu mağazada giyim ve yiyecek yardımı yapılacak. Bu konuda bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve her konuda yanımızda bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e şükranlarımı sunuyorum."
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’de konu ile ilgili yaptığı açıklamada,bu tür sosyal sorumluluk projelerinin her zaman yanında olacaklarını kaydederek, “Vatandaşlarımıza uzanan yardım eli asla geri çekilmeyecek ve bu yardım faaliyetleri artarak devam edecek. Sandıklıda ihtiyaç sahibi çocukların giyim kuşamını üstlenerek bu soğuk kış gününde çocukların sevincine ortak olmak en büyük mutluluktur. Bu bağlamda Deniz Feneri Derneğine ve Deniz Feneri Sandıklı gönüllüsü Hasan Coşar’a bu organizasyondaki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
(AB-GC-