Saruhanlı Belediyespor Sezonu Açtı

Saruhanlı Belediyespor Sezonu Açtı

Manisa’da bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı.
Belediyespor’un teknik sorumlusu Mutlu Çamlıyer ve yardımcıları Sertan Demirel ile Akif Taşçı’nın nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti. Çamlıyer, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon çok çalışarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Hedeflerini gerçekleştirmek için takım kadrosunu yenilediklerini, altyapıdan 8 oyuncuyu ve Gördes Belediyespor’dan Şerif’i A takım kadrosuna transfer ettiklerini ifade eden Çamlıyer şunları söyledi;
“Sezonu açtık, bundan böyle haftanın 4 günü antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Saruhanlı Belediyespor olarak büyük bir aileyiz. Son 3 sezondur finalleri kıl payı ile kaçırıyoruz. Ancak alt yapıda büyük işler başardık. Amacımız Saruhanlı’yı sportif alanda daha da ileriye taşımak. İnşallah bu sezon şampiyon olacak ve bir üst lige yükseleceğiz.”
Sezonun ilk antrenmanını SBS Kulüp Yöneticisi Vedat Yaralı, Saruhanlı Masterler Derneği Basın Sözcü Murat Avcı ve Antrenör Ekrem Haras da izledi. Bu arada kendi yaş gurubunda geçen sezon Türkiye Şampiyonu olan Manisaspor U-19 Akademik Takımı’nın, bu sezonki maçlarını Saruhanlı Şehir Stadında oynayacağı öğrenildi.