Ali Babacan: Mesajlarım Rahatsız Ettiyse Kusura Bakmayın

Ali Babacan: Mesajlarım Rahatsız Ettiyse Kusura Bakmayın
Ali Babacan, seçim döneminde gönderdiği SMS'lerle gündeme oturan isim oldu. Rahatsız olanlardan "Kusura bakmayın" diyerek özür diledi. Babacan, yarından itibaren yeni seçim için kampanyaya başlayacaklarını söyledi ve SMS'lerin devam edeceğini belirtti.

Son bir aydır Türkiye yoğun bir seçim dönemindeydi. Siyasi parti liderleri ve belediye başkanı adayları, telefonlara gönderdikleri SMS'lerle, sosyal medya ve web sitelerindeki reklamlarla adeta her an seçim atmosferi yaşandı.

Seçim döneminde gönderdiği SMS'lerle ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken DEVA Partisi lideri Ali Babacan, yeni bir video paylaşarak SMS'lerin gündem olmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, gönderdiği SMS'lerin devam edeceğini belirtti.

Ali Babacan, televizyonlarda ve gazetelerde kolayca yer alamamaları nedeniyle SMS gibi bir iletişim yöntemini tercih ettiklerini belirtti. Babacan, "Mesajlarım rahatsızlık verdiyse kusura bakmayın" diyerek SMS ile iletişimi mütevazı bir bütçeyle yürütülen çevre dostu bir kampanya olarak değerlendirdi.

"SMS’ler, seçimler bittikten sonra da gelmeye devam edecek mi?" Sorusuna Ali Babacan, yanıt verdi ve 1 Nisan'dan itibaren 2028 yılındaki bir sonraki seçimler için hazırlıklara başlayacaklarını açıkladı.