Burcu Köksal Mal Varlığını Belediyeye Astı

Burcu Köksal Mal Varlığını Belediyeye Astı
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, yerel seçimler öncesi verdiği sözü yerine getirerek mal varlığını belediyenin girişine astı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçim öncesinde verdiği sözü tutarak mal varlığını belediye binasının girişine astı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Afyon'da yaptığı konuşmada belirttiği gibi, seçildiği takdirde mal varlığını kamuoyuyla paylaşacağını vaat eden Köksal, seçim zaferinin ardından bu sözünü yerine getirdi.

burcu-koksal-mal-varligi2.jpg

Başkan Köksal'ın mal varlığı arasında altı ev bulunuyor. Listede yer alan bilgilere göre, Yunus Emre Mahallesi ve Dervişpaşa Mahallesi'nde birer evi bulunan Köksal'ın, Susuz beldesinde ve Aydın'ın Didim ilçesinde de birer evi var. Ayrıca Yunus Emre Mahallesi'nde iki adet bahçeli kargir ev, Sandıklı ilçesinin Başağaç köyünde bir adet bağ ve bir adet tarla, Didim ilçesinin Fevzipaşa Mahallesi'nde ise bir arsası bulunuyor.

Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Seçimler öncesi verdiğim sözü yerine getirerek mal varlığımı kamuoyuyla paylaşıyorum. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla, Afyonkarahisarlı hemşerilerime olan güvenimi ve saygımı bir kez daha vurguluyorum." dedi.