Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e Yaptığı Çağrı İddiaları Yalanlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e Yaptığı Çağrı İddiaları Yalanlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik "Partinizin başında kalın, ayrılmayın" şeklinde bir çağrıda bulunduğu iddiaları, İYİ Parti tarafından yalanlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklayan Genel Başkan Meral Akşener'e yönelik çağrısıyla ilgili iddialar İYİ Parti tarafından yalanlandı. İYİ Parti resmi açıklamasında, bayramlaşma amaçlı yapılan telefon görüşmesinin içeriğinin çarpıtıldığı belirtildi.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, dün Bayramlaşma programı kapsamında gerçekleşen telefon görüşmesine ilişkin çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.,

İYİ Parti, görüşmenin sadece nezaket çerçevesinde olduğunu ve içeriğinin basında yer aldığı gibi siyasi bir çağrı içermediğini belirtti.

İYİ Parti'nin açıklamasında, görüşmenin bayramlaşma dışında herhangi bir içeriğe sahip olmadığı ve bu durumun farklı saiklerle partiyi hedef alan bir algı operasyonuna dönüştürüldüğü vurgulandı. Parti yetkilileri, söz konusu haberlerin organize bir şekilde yayılmasının ise partinin kurumsal yapısına zarar verme amaçlı olduğunu belirtti.

aksener-erdogan2.jpg