Devlet Bahçeli'nin Videosu İle İlgili Spekülasyonlara Yardımcısı Semih Yalçın Açıklama Getirdi

Devlet Bahçeli'nin Videosu İle İlgili Spekülasyonlara Yardımcısı Semih Yalçın Açıklama Getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yürürken çekilen ve arka fonda Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısının duyulduğu video, siyasi çevrelerde ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yürüyüş esnasında çekilen ve üzerine Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısının eklendiği video sosyal medya ve siyaset gündeminde geniş yer buldu. Video, özellikle şarkı sözlerinin Cumhur İttifakı ve AK Parti'ye yönelik bir mesaj içerip içermediği konusunda çeşitli spekülasyonlara neden oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, konu hakkında katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Yalçın, Bahçeli'nin ameliyat olduğu ve bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılamadığı haberlerinin ardından bu videonun yayımlandığını belirtti. Yalçın, "Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz büyüğümüzle; ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video" dedi.

Yalçın, videonun Cumhur İttifakı'na bir gönderme olduğu yönündeki iddiaları reddetti ve "Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz büyüğümüzle; ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video. Videodaki şeyler, Cumhur İttifakı'na değil, arkadaşlar yanlış yorumluyorlar. Öyle bir şey yok. Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret" dedi.

Ayrıca Yalçın, video ile ilgili yanlış yorumlar yapıldığını, aslında MHP'den ayrılarak İYİ Parti'yi kuran Meral Akşener ve ekibine daha çok atıfta bulunulabileceğini öne sürerek; "Oradaki şarkı sözlerini mesela başka bir şekilde düşünelim, şarkı sözlerini Cumhur İttifakı'na yorumlayacaklarına, bizden giden Meral Akşener'e ve o ekibe yorumlaması daha doğru olmaz mı? Kongreleri geliyor cumartesi, onlara da yorumlamaya bir yani alternatif olarak söylüyorum" ifadelerini kullandı.