İYİ Parti'de İstifalar Ardı Ardına Geliyor

İYİ Parti'de İstifalar Ardı Ardına Geliyor
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, görevlerinden istifa etti.

İYİ Parti'de son günlerde yaşanan istifalar parti içinde önemli bir değişimi beraberinde getirdi. Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, görevlerinden istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Buğra Kavuncu, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aldıkları sonucun bekledikleri seviyenin altında olduğunu belirtti.

Buğra Kavuncu yaptığı paylaşımda, "Tüm bu şartlar altında, ben de üzerime düşen sorumluluğu yerine getirerek, gerek yapılacak olan olağanüstü kongremizin daha sağlıklı ve demokratik bir ortamda yapılabilmesi, gerekse İstanbul'da aldığımız sonuçla doğrudan ilişkili olarak, 8 aydır yürütmekte olduğum Teşkilat Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da istifa kararını sosyal medya üzerinden duyurdu. Büyük bir onurla yürüttüğü Yerel Yönetimler Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirten Akburak, "Büyük bir onurla yapmış olduğum Yerel Yönetimler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Büyük Kongremizin, Türkiye'nin umudunun İYİ Parti olduğunun tescillendiği bir kongre olacağının bilinmesini istiyorum. Her daim liderimizin yanındayım." dedi.