Kocaeli Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın Afişleri İzmir'e Asıldı

Kocaeli Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın Afişleri İzmir'e Asıldı
Yerel seçimlere sayılı saatler kala, İzmir'in Bayraklı ilçesinde reklam panosuna, İzmir'deki adayların yanına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın afişi asıldı.

Yerel seçimlere saatler kala, Kocaeli'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın afişlerinin İzmir'in Bayraklı ilçesinde İzmir adaylarının arasında görülmesi vatandaşı şaşırttı.

Bayraklı'da bulunan bir reklam panosunda, İzmir'deki seçim adaylarının afişleri arasında Tahir Büyükakın'a ait bir afişin asılı olduğu fark edildi. Afişin üzerindeki "Hayaldi gerçek oldu, Kartepe Teleferik hayırlı olsun" şeklindeki mesaj afişlerin yanlışlıkla İzmit yerine İzmir'e gönderildiği şeklinde yorumlanmasına neden oldu.

Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada yayılmasından sonra bazı kullanıcılar, benzer yanlışlıkların diğer şehirlerde de yaşandığını belirtti. Bursa, İznik, Kağıthane, Şişli ve Ankara gibi farklı şehirlerde de Tahir Büyükakın'a ait afişlerin görüldüğü bildirildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu durumun bir reklam stratejisi olabileceğini öne sürerken afişlerle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.