Politik Haritanın Değişmesiyle Beraber Kemal Kılıçdaroğlu Sessizliğini Bozdu

Politik Haritanın Değişmesiyle Beraber Kemal Kılıçdaroğlu Sessizliğini Bozdu
Türkiye'nin çeşitli illerinde AK Parti'nin uzun yıllardır elinde bulunan belediyelerin CHP'ye geçtiği 2024 seçimlerinde, Türkiye genelinde de büyük bir değişim yaşandı.

Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleşen yerel seçimlerde, AK Parti'nin uzun süredir elinde bulunan belediyelerin bir kısmı CHP'ye geçerken, CHP Türkiye genelinde ilk kez birinci parti oldu. Bu sürpriz sonuçların ardından dikkatler eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak." diyen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet'in ruhuna sahip çıkan herkese selam gönderdi. "Umudu ülkenin dört bir yanına serpen Cumhuriyet Halk Partisi var olsun." diyen Kılıçdaroğlu, ülkeyi aydınlıklara götürme yolunda son bir adım kaldığını belirtti.

kemal-kilicdaroglu-sessizligini-bozdu2.jpg

Kılıçdaroğlu, "Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak. Ağaçlar dikip ormanlara kavuşacağız, rüzgarda dans eden yapraklar gibi, yağmura değeceğiz, bir olup mücadelemizi sürdüreceğiz, hep beraber ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına tepkiler de gecikmedi. İşte, sosyal medyada yapılan yorumlar;

kemal-kilicdaroglu-sessizligini-bozdu3.jpg