Ünlüler Seçimde Nasıl Performans Gösterdi? İşte Başarılı ve Başarısız İsimler

Ünlüler Seçimde Nasıl Performans Gösterdi? İşte Başarılı ve Başarısız İsimler
31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına aday olan birçok ünlü ismin siyaset karnesi belli oldu. İşte ünlü isimlerin gösterdiği performanslar...

Yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte birçok ünlü isminde oy karnesi belli oldu. İşte rakiplerinin arkasında kalan ve rakiplerini geride bırakan o isimler...

Etimesgut'un Belediye Başkan adayı olarak yarışan Erdal Beşikçioğlu, %56,58 oy oranıyla birinci oldu. MHP'nin adayı Enver Demirel'i geride bırakarak belediye başkanı olmayı başardı.

CHP'nin İzmir Çeşme Belediye Başkan adayı Lâl Denizli, %53,69 oy oranıyla seçimi kazanarak tarihe geçti. MHP'li rakibi Esat Tanık'ı önemli bir farkla geride bıraktı.

Yeniden Refah Partisi'nin Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, %29,77 oy oranıyla AK Parti adayının ardından ikinci sırayı elde etti.

Muğla Datça'da bağımsız aday olan Mesut Yar, %7,51 oy oranıyla CHP ve MHP adaylarının gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşadı.

İYİ Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan adayı Hakan Peker, %3,68 oy oranıyla beşinci sıraya yerleşti. Beklenenin altında kalan performansıyla dikkat çekti.

Türkiye İşçi Partisi'nin Ankara Çankaya Belediye Başkan adayı olan İrfan Değirmenci, %6,03 oy oranıyla CHP ve AK Parti adaylarının gerisinde kalarak beklenenin altında bir performans sergiledi.

İstanbul Beşiktaş'tan bağımsız aday olan AKUT'un kurucusu ve sporcu Nasuh Mahruki, %12,81 oranla CHP adayının ardından 2. sırada yer aldı.