Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gto’ya Veda Ziyaretinde Bulundu

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gto’ya Veda Ziyaretinde Bulundu

Bursa Yıldırım Kaymakamlığı’na ataması yapılan Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın Gaziantep Ticaret Odası’na(GTO) veda ziyaretinde bulundu.
Kente verdiği başarılı hizmetlerden dolayı Aydın’a teşekkür eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Aydın’a yeni görev yerinde başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu. Gaziantep’i çalışmak için çok özel bir kent olarak niteleyen Mehmet Aydın, görev süresince desteğini esirgemeyen GTO’ya teşekkür etti.
‘Gaziantep’te müthiş bir ortak akıl çalışması var. Eğer doğru proje ile giderseniz bu ortak akıl size her türlü desteği veriyor, herkes yardımcı oluyor’ diyen Mehmet Aydın, Gaziantep’in bu anlamda çok özel bir kent olduğunu ifade etti.
Aydın, “Keyifli bir çalışma dönemi yaşadım. Hakkınızı helal edin. Gençleşmek gelişmek için değişim gerekli. Şimdi başka bir yerde ülkeme hizmet edeceğim. Bir müteşebbis ilden bir diğerine gidiyorum. Burada edindiğim tecrübeleri oraya taşıyacağım. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Aydın’a GTO adına teşekkür eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Aydın’a yeni görev yeri için başarılar diledi. Sivil toplum ile yerel yönetimler arasında uyumun önemine dikkat çeken Bartık, “Yerel yönetim ve sivil toplum birlikteliği konusunda sizinle doğru noktada durduk. Gaziantep her zaman bu konuda örnek teşkil edecek konumda olmuştur. Sizi verdiğiniz hizmetlerden dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu ülke için hizmetiniz en başarılı şekilde devam edecektir” diye konuştu.
GTO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bartık, Aydın’a günün anısına Zeugma mozaiklerinin resmedildiği bir tabak armağan etti.