Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Selim Yedikardeş’ten Bosna Sancak Derneği’ne ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Selim Yedikardeş, seçim çalışmaları kapsamında Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:

Bursa Milletvekili Aday Adayı Selim Yedikardeş ziyaretinde Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hayrettin Altınbaşak ve üyeleri, Mollaarap Mahallesi Muhtarı Elif Serbez ve mahalleli ile bir araya geldi.

Ziyarette kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Selim Yedikardeş, programda “Sizlerle bir arada olmayı son derece önemsiyorum. Bir kardeşiniz ve evladınız olarak burada bulunuyorum” ifadelerine yer verdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Türkiye’de 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin önemine de değinen Yedikardeş, katılımcıların seçimlere ilişkin görüşlerini alırken kendilerinden destek beklediğini vurguladı.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Selim Yedikardeş, seçim çalışmaları kapsamında Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hayrettin Altınbaşak, Selim Yedikardeş’in gerçekleştirdiği ziyaretten yaşadığı mutluluğu ifade ederken “Selim Yedikardeş, seçimden çok öncesinde Rumeli ve Balkan coğrafyasına yönelik yaptığı çalışmalarla tanıdığımız bir kardeşimiz. Onun milletvekilliği bizleri son derece mutlu eder. Bizlerin temsil edilebilmesi adına onun vekil olması bizler için önemlidir” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler