Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel İstanbul

Shota’dan, Emre Ve Mehmet Topal Yorumu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı ile ilgili, “Fenerbahçe’ye karşı her maçımız güzel geçiyor. Kalitemiz belli. Emre ve Mehmet Topal’ın olmaması bizim için avantaj olabilir” dedi.Spor...

Yayınlanma:
Shota’dan, Emre Ve Mehmet Topal Yorumu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı ile ilgili, “Fenerbahçe’ye karşı her maçımız güzel geçiyor. Kalitemiz belli. Emre ve Mehmet Topal’ın olmaması bizim için avantaj olabilir” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in ikinci devresi ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kasımpaşa’da, bugünkü antrenman öncesi teknik direktör Shota Arveladze ve genç futbolcu Tunay Torun basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçını da değerlendiren Gürcü teknik adam, ayrıca transfer konusunda da son noktayı koydu.
“İKİNCİ YARI ZORLU GEÇECEK”
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Shota Arveladze, ligin ikinci yarısı için hedeflerini açıkladı. İkinci yarının zorlu geçeceğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “İkinci yarı için 2 puan ortalamasını hedefledik ve herkesle de konuştuk. Her gün antrenmanlarda, kamplarda ne kadar puan almamız gerektiğini konuşuyorduk. Zorlu bir ikinci yarı bekliyor bizi ama heyecanlı geçeceğini düşünüyoruz. Bir hedef olmalı. İlk devre 4-5 puan eksik aldık. Bunu kapatmak istiyoruz. İlk defa bugün herkes antrenmana çıktı. Sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah maçları ve antrenmanları sakatsız geçeriz” açıklamasını yaptı.
“EMRE VE MEHMET’İN YOKLUĞU AVANTAJ OLABİLİR”
Fenerbahçe’ye karşı her maçlarının güzel geçtiğini ifade eden Arveladze, “Kalitemiz belli. Güzel bir maç bekliyorum” dedi. Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal’ın oynamayacak olmasının kendileri için avantaj olabileceğine de değinen tecrübeli teknik adam, “Fenerbahçe’de kadro eksiği yok gibi geliyor. Çok kaliteli oyuncular var. İkisi de çok önemli oyuncular” diye konuştu.
Transfer için 2 Şubat’a kadar zamanlarının olduğunu hatırlatan Shota, “Transferi kapattık diyemem ama fazla hareket yok” yorumunu yaptı.
TUNAY: “HEDEFİMİZ AVRUPA”
Lacivert-beyazlı takımın genç futbolcusu Tunay Torun ise, haftasonu oynanacak Fenerbahçe maçıyla alakalı olarak, “Çok iyi bir maç bekliyorum. Antalya’da Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandık. Fenerbahçe Türkiye’nin belki de en iyi takımı ama iyi oynayacağımızı düşünüyorum. İyi oynarsak bütün takımları yenebiliriz. 3 puan ile çıkabileceğimizi düşünüyorum. Bizim hedefimiz Avrupa’ya gitmek. Hedefe ulaşmak için çok çalışacağız. İlk yarı gibi puanları bırakmayacağız” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler