Sincik Kaymakamı Efendioğlu Göreve Başladı

Sincik Kaymakamı Efendioğlu Göreve Başladı

Adıyaman’ın Sincik ilçesine atanan Kaymakam Tunahan Efendioğlu görevine başladı.
Diyarbakır Vali Yardımcısı iken, 3 Eylül 2014 Tarihli ve 29108 Sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan İçişleri Bakanlığına ait atama kararları doğrultusunda Sincik Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Tunahan Efendioğlu görevine başladı.
Kaymakam Efendioğlu, Sincik Belediye Başkanı ve kurum amirleri tarafından hükümet binası önünde karşılandı. Makam odasında protokol üyeleri ile tanışan Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu Sincik’in güzel ve şirin bir ilçe olduğunu söyledi.
Efendioğlu, "Görev süremiz içerisinde ilçemizin kalkınması ve huzurunun devamı için hep beraber gereken gayreti göstereceğiz. Çalışmalarımızı, İlçemizin başlıca gelir kaynakları olan tarım ürünlerinin yetiştiriciliği ve tanıtımını ilçede faaliyet gösteren STK’lar ve kurumlarımızın işbirliği içerisinde yürüteceğiz. İlçemiz dağlık bir bölgede yer alıyor, hangi bölgede hangi ürün daha iyi yetişir, hangi bölgede hayvancılık daha iyi yapılır bunu tespit ederek vatandaşımıza Devlet olarak destek vereceğiz. İlçemizi bulunduğu bu günden daha ileri götürmek için elbirliği ve işbirliği içerisinde çalışacağız" dedi.