Sobe Projesiyle Yaşlılar Gönüllerince Eğlendi

Sobe Projesiyle Yaşlılar Gönüllerince Eğlendi

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi Sağlık Odunpazarı ile Evinizde (SOBE) Projesi kapsamında yaşlılara hazırlanan sürprizler keyifli dakikalar yaşanmasına sebep oldu.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katılımıyla Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yaşlılar gönüllerince eğlendiler. Yaşlıları yalnız bırakmadığı programda taklit ustası Sosyete Kazım ve Eskişehirli sanatçı Erdal Erkan’la eğlence dolu dakikalar geçiren vatandaşlar, hazırlanan program için Başkan Kurt’a teşekkür ettiler.
Dünya Ağaç Günü kutlamaları hazırlıkları için yurt dışından Odunpazarı’na gelen konukların da katıldığı programda, yaşlı vatandaşlara seslenen Başkan Kurt, SOBE’nin yaşlıların sadece sağlık sorunları ile ilgilenmediğini vurgulayarak, SOBE’nin düzenlediği etkinliklerle yaşlılara moral verdiğini ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirdiğini kaydetti.
Yaşlıların Odunpazarı’nda yalnız olmadığının altını çizen Başkan Kurt, “Bizi aramaktan çekinmeyin. Başınız sıkıştığı an bizim arkadaşlarımızı arayın. Onlar kısa süre içerisinde sorunlarınızı çözsün. Amacımız sistemi iyi oturtmak, SOBE’yi kurumsal hale getirmek. Sizleri kendi yuvanızda mutlu etmek istiyoruz. Bunun içinde arkadaşlarımız sizlerin yanında, bunu unutmayın. Bize sadece dua edin” dedi.