Şoför Esnafı Taşımalı Sisteme Hazır

Şoför Esnafı Taşımalı Sisteme Hazır

Ordu’nun Fatsa İlçe Şoförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, şoför esnafının taşımalı sistemle ilgili hazırlıklarını tamamladığını söyledi.
Muammer Küçüköksüz yaptığı açıklamada, “Eğitim-öğretim yılı öncesinde taşımalı sisteme tam anlamıyla hazırız. Yıllardır şoför esnafımız başarılı bir şekilde görevini devam ettiriyor. Ciddi anlamda taşımalı sistemde bir sıkıntı yaşamadık, bundan sonrada yaşayacağımızı düşünmüyorum. Herkes işinin bilincinde hareket ederek öğrencilerini taşıyor ve okullara götürüyor” dedi.
S PLAKA UYGULAMASI
Servis plakalarıyla ilgili Ordu’da yapılan toplantıya katıldığını, Perşembe ve Ordu’nun pilot bölge seçildiğini belirten Küçüköksüz, “Buralarda iki yıla yakın uygulanacak ve başarılı olursa tüm il genelinde bu uygulama olacak. Şuan için bu zamana kadar S plaka kendi bölgemizde olamayacak. Şoför esnafımız da açıkçası bu duruma hazır değil. Yapılan toplantıda biz bu durumu yetkililere ilettik. Bizim bölgemizde servis yapan 300’e yakın M plakalı araçlarımız var. Bir o kadar da S plaka katılırsa bu duruma M plakalı esnafımız zor duruma düşecektir. Zamanla esnafımız bu duruma kendini hazırlayacaktır fakat şuan için hazır olması mümkün değildir” diye konuştu.