Cristiano Ronaldo Hat-Trick Yaptı! Al-Nassr, Al-Wehda'yı 6-0 Mağlup Etti!

Cristiano Ronaldo Hat-Trick Yaptı! Al-Nassr, Al-Wehda'yı 6-0 Mağlup Etti!
Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig'in 30. haftasında Al-Wehda'yı ağırladığı maçta göz kamaştıran bir performans sergiledi. Cristiano Ronaldo liderliğindeki ekip, rakibini 6-0'lık skorla mağlup ederek üst üste yedinci galibiyetini aldı.

Suudi Arabistan Pro Lig'in 30. haftasında Al-Nassr, Al-Wehda'yı 6-0'lık galibiyetle mağlup ederek liderlik yolunda güçlü adımlar attı. Maçta Cristiano Ronaldo'nun yıldızlaştı.

Al-Nassr, sahadan farklı bir skorla ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, muhteşem performansıyla takımını sırtladı ve maça damga vurdu.

Maçın yıldızı Cristiano Ronaldo, 5, 12 ve 52. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparak Al-Nassr'a galibiyeti getirdi. Bu sezonki gol sayısını 41'e yükselten Ronaldo, takımının liderlik mücadelesinde kritik bir rol oynadı.

41-golunu-atti1.jpg

Cristiano Ronaldo, ligdeki gol sayısını 32'ye çıkararak rakiplerini ürküttü. 39 yaşındaki yıldız, 27 maçta 32 gol atarken, 10 da asist yapmayı başardı. Tüm kulvarlarda 40 maçta ise 41 gol, 12 asistlik muhteşem bir performans sergiledi.

Al-Nassr'ın diğer gollerini 18. dakikada Otavio, 45. dakikada Sadio Mane ve 88. dakikada Al Fatil kaydetti.