Dursun Özbek, Galatasaray Başkanlığına Yeniden Aday

Dursun Özbek, Galatasaray Başkanlığına Yeniden Aday
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüp Yönetim Kurulu'nun yıllık olağan bütçe toplantısında önemli bir açıklamada bulundu. Mayıs ayında yapılacak olan seçimde başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray'ın yıllık olağan bütçe toplantısında, kulübün eski başkanlarından Dursun Özbek, Mayıs ayındaki seçimde başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. Toplantıya katılan üyelerin büyük ilgi gösterdiği duyuruda Özbek, kulübün geleceği için yola devam edeceklerini vurguladı.

Toplantı, başkan Dursun Özbek'in divan başkanlığı için önerdiği isim olan Eşref Alaçayır'ın oy birliğiyle seçilmesiyle başladı.

Özbek yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık. Galatasarayımız için çalışmaktan hiçbir zaman yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey, sizlerin verdiği destekti. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini göstermiş olduğumuzu düşünüyorum. 25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum." ifadelerini kullandı.