Göztepe Süper Lig'e Çıktı

Göztepe Süper Lig'e Çıktı
Göztepe, Trendyol 1. Lig'de 63 puanla ikinci sıraya yükseldi. Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek Eyüpspor'dan sonra Trendyol Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu.

Süper Lig'e çıkmak için Gençlerbirliği'ni geçmesi gereken Göztepe, sezonun bitmesine 2 hafta kala, Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Eyüpspor’dan Sonra Trendyol Süper Lig’e Çıktılar

Göztepe, iki yıl önce Süper Lig'e veda etmişti. Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek süper Lig'e yükseldi.

Sabahın erken saatlerinde büyük bir heyecan yaşamaya başlayan taraftarlar saat 13.30'da Üçkuyular Meydanı'nda toplanarak kortej halinde Gürsel Aksel Stadı'na doğru yola çıktılar. Yoğun kalabalık, Güzelyalı ve Göztepe semtlerinde renkli görüntülere sahne oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, statta büyük bir şov sergiledi. Güney kale arkasında dev bir koreografi hazırlayan taraftarlar, bayraklar, pankartlar ve flamalarla adeta bir festival alanı oluşturdu.

Bazı Futbolcular Sevinç Göz Yaşı Döktü

Göztepe, 1. Lig'de ikinci Süper Lig bileti kazanan takım oldu. Gençlerbirliği'ni evinde ağırlayan sarı-kırmızılılar, maçı 2-0 kazanarak 2 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndü.

Gürsel Aksel Stadı'nda büyük bir coşku yaşandı. Taraftarlar sahaya girmezken, müzik ve ışık gösterileri düzenlendi. Oyuncular ve teknik ekip, orta sahada çiftetelli oynayarak mutluluklarını kutladı. "Şampiyon Göztepe" baskılı tişörtler giyen futbolcular, tribünleri dolaşarak Süper Lig sevincini paylaştı. Bazı futbolcular sevinç göz yaşı dökerken, taraftarlar ise stadyumu festival alanına çevirdi.