Ryan Babel'den Beşiktaş İtirafı

Ryan Babel'den Beşiktaş İtirafı
Ülkemizde Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giyen Ryan Babel, Türkiye günleri hakkında İngiliz basınından Ladbrokes'a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen yıldızı Ryan Babel, Türkiye'deki günleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a transferinin istediği gibi gitmediğini belirten Babel, özellikle Beşiktaş'a karşı oynamanın kendisini derinden üzdüğünü dile getirerek "Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç istemedim ama o zamanki yönetim kurulundaki kişilerin durumumla gerçekten saygılı bir şekilde ilgilenmediğini hissettim ve bu sebeple başka seçeneklere bakmam gerekti" şeklinde konuştu.

Galatasaray'a transferinin çok iyi gitmediğini söyleyen Babel, "Bu transferden sonra ilk kez Beşiktaş'a karşı oynamak gerçekten çok üzücüydü. Çünkü herkesin kalbini kazanmışken ve çok güzel anılar biriktirdiğim bir stadyuma geri dönmüşken, ne zaman topa sahip olsam ıslıklanıyor ve yuhalanıyordum" dedi.

"Şimdi, eğer her şeyi geri döndürebilseydim ve onlar da bana saygı gösterseydi, Beşiktaş'ta kalırdım. Maalesef taraftarlar oyuncuların neden bazı kararlar aldığını her zaman bilemiyor" açıklamasında bulundu.

Babel'in Türkiye Karnesi

Kasımpaşa: 59 maçta, 14 gol ve 12 asist

Beşiktaş: 89 maçta, 29 gol ve 12 asist

Galatasaray: 100 maçta 17 gol ve 8 asist

Eyüpspor: 29 maçta 5 gol ve1 asist