Tolgay Arslan Udinese'ye Sportif Direktör Olarak Dönebilir

Tolgay Arslan Udinese'ye Sportif Direktör Olarak Dönebilir
Avustralya'da Melbourne City'de başarılı bir kariyer sezonu geçiren Tolgay Arslan, eski kulübü Udinese'ye farklı bir görevle dönebilir.

İtalyan kulübü Udinese, geçen sezon yaşanan hayal kırıklığının sorumlusu olarak gördüğü Federico Balzaretti'nin yerine Tolgay'ı sportif direktör olarak geri getirmek istiyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde forma giyen ve kariyerine Avustralya'nın Melbourne City takımında devam eden Tolgay Arslan'la ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Tolgay, futbol kramponlarını asarak yeni bir kariyer yoluna girebilir.

La Gazzetta dello Sport'taki habere göre Serie A'da kümede kalma mücadelesi veren Udinese, sportif direktör olarak Tolgay Arslan'ı takıma geri getirmek istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Udinese'nin teknik direktörlük görevine Fabio Cannavaro'yu getirmesinin ardından kulüp sportif direktörlük koltuğunda da değişiklik yapmayı planlıyor. İtalyan ekibi, geçen sezonun sorumlularından biri olarak gördüğü Federico Balzaretti'nin yerine Arslan'ı düşünüyor.

Udinese yönetimi, eski futbolcuları Arslan'ın sportif direktörlük pozisyonu için ideal bir aday olduğuna inanıyor. Tolgay Arslan, bu teklifi kabul etmesi durumunda futbol kramponlarını askıya alacak ve yeni görevine başlayacak.

Kariyer Sezonunu Geçiriyor

33 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde Udinese'den ayrılarak Melbourne City'e katıldı. Avustralya ekibinin formasıyla çıktığı 33 karşılaşmada fileleri 18 kez havalandırırken, 7 asist yaptı.