Suarez'e kötü haber

Suarez'e kötü haber

Bu yaz Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda İtalya ile Uruguay'ın karşı karşıya geldiği mücadelede rakibi Giorgio Chiellini'yi ısıran ve FIFA'dan rekor bir ceza alan Luis Suarez için bir şok daha kapıda.

9 MAÇ VE 4 AY FUTBOLDAN MEN CEZASI

FIFA Disiplin Kurulu tarafından 9 maç ve 4 ay futboldan men cezası alan Uruguaylı yıldız, bu cezası kapsamında 9 maçın yanısıra 4 ay boyunca hiçbir futbol aktivitesinde bulunamayacak ve stadyumlara da girişi yasaklandı. Bu yasak kapsamında ise ilginç bir detay ortaya çıktı.

SUAREZ TAKIM FOTOĞRAFINDA YER ALAMAYACAK

Premier League ekiplerinden Liverpool, her sezon öncesinde stadı Anfield Road'da takım fotoğrafı çektiriyor. 2014-2015 sezonunda da bu geleneği ve ritüelini sürdürecek olan Merseyside ekibinin bu seneki fotoğrafında Luis Suarez'in yer alamayacağı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, Luis Suarez'in bahsi geçen takım fotoğrafında yer alabilmesinin tek yolu, Liverpool'un geleneğinden vazgeçerek gelecek sezonunun takım fotoğrafını Anfield Road dışında çektirmesi olarak gösterildi

HENÜZ RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK

Konu ile ilgili olarak her iki cepheden de henüz resmi bir açıklama gelmezken. Luis Suarez'in söz konusu fotoğrafta yer alması için çekimin futbol aktiviteleri ile alakası olmayan bir mekanda çekilmesinin zorunluğu olduğunun altı çizildi.