Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, İlkokul Öğrencileri İle Birlikte Geçici Hayvan Bakımevini Ziyaret Etti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, İlkokul Öğrencileri İle Birlikte Geçici Hayvan Bakımevini Ziyaret Etti

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa İlkokulu 4-H sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret etti.
’Hep birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret etme’ sözünü yerine getiren Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa İlkokulunun 4-H sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne gitti. Bakımevi kapısında sevimli köpekler tarafından karşılanan öğrenciler, bakımevindeki hayvanları besledi.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat, "Bugün burada gerçekleştirdiğimiz etkinlik, hem öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılamak hem de Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ndeki terk edilen hayvanlarımızın insanlara tekrar alışması açısından çok önemli. Bizler bu etkinliği her hafta hatta her gün bir sınıfımızı buraya getirerek sürdürmek istiyoruz" dedi.
"SAHİPLENECEĞİNİZ HAYVANI BİR ARKADAŞ, AİLENİZİN BİR ÜYESİ GİBİ GÖRMELİSİNİZ"
Hayvan sahiplenmek isteyen öğrencileri de tebrik eden Başkan Eşkinat, "Hayvan bakımı bir hevesle yapılacak bir şey olmamalı. Sahipleneceğiniz hayvanı bir arkadaş, ailenizin bir üyesi gibi görmelisiniz. Bu noktada ailelerinizin kararı da çok önemli. Aileleriniz ile görüşüp istediğiniz zaman Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevine gelerek sahipsiz kalan dostlarımıza sıcak bir yuva olabilirsiniz" diye konuştu.