Sungurlu Gençlik Merkezi Sona Geldi

Sungurlu Gençlik Merkezi Sona Geldi

Sungurlu gençliğinin sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek olan Gençlik Merkezi inşaatı son aşamasına gelerek hizmete girmeye hazırlanıyor. Sungurlu Devlet Hastanesi Binası yanına yapılan ve çalışmalarında sona gelinen Sungurlu Gençlik Merkezi binası hizmete girmeye hazırlanıyor.
Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Sungurlu Gençlik Merkezi bina temeli 340 metrekare alan üzerine kuruldu.
İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Sungurlu Gençlik Merkezi’nde gençlerin eğitimine katkı sağlayacak olan Müzik, Dans ve folklor, resim, sanat, plastik sanatlar, el işçiliği salonu, zeka oyunları salonu, bilgisayar salonu ve kütüphane olmak üzere gençliğe yönelik bir çok branşı kapsayacak şekilde hizmet edecek. Çok amaçlı gençlik merkezinin kurulması ile Sungurlu gençlerin zaman geçirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyette bulunabilecekleri yer sıkıntısı ortadan kalkacak.
Çok kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Sungurlu Gençlik Merkezi, elektrik kesintilerinde devreye girecek olan Jeneratör, merkezi klima ve ısıtma, güvenlik kamera sistemi ile donatılmış bulunuyor.
Bilgisayar ve teknik donanımının kurulmasından sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçici kabulü yapılarak hizmete girecek olan Sungurlu Gençlik Merkezi inşaatının 890 bin TL’ye mal olduğu bildirildi.