Survivor 2020 şampiyonu belli oldu

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu

Yayınlandığı her gün reytinglerde üst sıralara tırmanan ve büyük bir izleyici kitlesi bulunan Survivor yarışmasında bu akşam büyük final yapıldı.

Acun Ilıcalı'nın da pandemi nedeniyle uzun süre Dominik Cumhuriyeti'nde kaldığı Survivor 2020 resmen sona erdi. Şampiyonun belirlendiği Survivor 2020 finalinde, izleyicilere yarışmacıların ada hayatındaki komik anlardan görüntüler aktarıldı. Eğlenceli anların yaşandığı Survivor 2020 büyük finalinde şampiyon SMS oylarının ardından belli oldu. Acun Ilıcalı Survivor 2020 şampiyonunun Cemal Can olduğunu açıkladı.

SURVİVOR 2020'DE FİNAL GECESİ!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması bu akşam sona erdi. Survivor takipçileri şampiyonun kim olacağını merak içersinde bekledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Barış ile Cemal Can arasındaki SMS oyları açıklandı ve daha fazla oyu alarak Survivor 2020 şampiyonu seçilen isim Cemal Can Canseven oldu.

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU CEMAL CAN CANSEVEN!

Survivor 2020'de final koltuğuna kadar gelerek Barış ile oylamaya kalan Cemal Can Canseven daha fazla oy alarak Survivor 2020 şampiyonu oldu. Ada hayatında duygusallığıyla bilienen aynı zamanda parkurlarda gösterdiği performansla da dikkatleri üzerine çeken Cemal Can şampiyonluğun ardından göz yaşlarına hakim olamadı.

DRONE GÖSTERİSİ

Survivor büyük finalinde Acun Ilcalı, 50 adet drone ile yapılan şova da yer verdi. Drone gösterisi izleyenlerden büyük ilgi gördü.

PERŞEMBE AKŞAMI ŞAMPİYONUN HİKAYESİ YAYINLANACAK

Survivor 2020 şampiyonunun hikayesi perşembe akşamı ekranlara gelecek.

CEMAL CAN CANSEVER KİMDİR?

Annesi Rize'li, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can 24 yaşında, İzmir doğumlu. Kendisinden 9 yaş büyük, "küçük annem" dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başladı.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

1991 yılında İzmir'de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.