Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ’Hizmet Kervanı’ kapsamında mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.
Başkan Albayrak, ziyaretleri kapsamında Hayrabolu’nun Şalgamlı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Şalgamlı’da bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte oturup çay içen Başkan Albayrak, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın tüm mahallelerine hizmet kervanını götüreceklerini belirten Başkan Albayrak, "Zaman çok hızlı bir şekilde akıp gidiyor. Bugün mazbatamı alıp göreve başlamamın 141. günü. Ama süre zarfında yapımızı oluşturduk, atamalarımızı yaptık ve artık hizmet üretmeye başlar hale geldik. 9 Eylül’deki Büyükşehir meclis toplantımızla birlikte 11 projemizi açıklayacağız. Tekirdağ’ın her yerinde var olacağız. Hizmet kervanımızı 362 mahallemizin tümüne götüreceğiz. Hangi partiden olursa olsun, hangi görüşe sahip olursa olsun artık ben tüm Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım ve benim görevim vatandaşlarımın mutlu bir Tekirdağ’da yaşamalarını sağlamak. Vizyonumuz, güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesiyle, çevreye duyarlı, tüm ilçeleri ile birlikte kentleşmesini tamamlamış, yaşanabilir ve mutlu bir Tekirdağ oluşturmak. 5 yıl sonunda göreceksiniz Şalgamlı kazanacak, Hayrabolu kazanacak, Tekirdağ kazanacak" dedi.