Tertemiz şampiyonluğumuza leke sürmesinler!

Tertemiz şampiyonluğumuza leke sürmesinler!

Tolgay Ataokay'ın haberi

Haberin Adresi

Bursaspor'un 2009-2010 sezonunda Süper Lig tarihini baştan yazdığı şampiyonlukta takım kaptanlığını üstlenen Ömer Erdoğan, Haberin Adresi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım'ın dillendirdiği 'Bursaspor'u FETÖ şampiyon yaptı' açıklamalarına tepki gösteren efsane kaptan; "Binbir zorluklarla ve 34 hafta canımızı dişimize takarak mücadele ettik. Anadolu kulüpleri de bizlere karşı ekstra motivasyonla çıktı ve hiç kolay maç yoktu. Ayrıca şampiyonluk yolundaki rakiplerimizi de deplasmanda yendik" açıklamasında bulundu.

BAŞARISIZLIKLARINA BAHANE BULMASINLAR

"Tertemiz şampiyonluğumuza kimse leke sürmesin" diyen Ömer Erdoğan; "Yapılan mücadelenin ardından böyle sözler duyunca insan gerçekten üzülüyor. Başarısızlıklarına bahane bulacaklarsa bunu bizim tertemiz şampiyonluğumuz üzerinden yapmasınlar" ifadelerini kullandı. Bursaspor'dan futbolu bıraktıktan sonra ayrıldığı dönem ilgili de açıklamada bulunan Ömer Erdoğan; "O dönemde kolayı seçip, sevildiğim camiada kalıp, yönetimlerin baskısıyla 3., 4. adam olarak devam edebilirdim. Ancak ben zor olanı seçtim ve kendimi geliştirip Bursaspor'a tekrar dönmeyi istedim. Bir insan sevdiğine tepki verir. O dönemde de kalmamı isteyenlerin tepki göstermesini buna bağlıyorum" dedi.

GÖREVE HAZIRIM

Bursaspor'un şu an bulunduğu noktayı kimsenin istemediğini sözlerine ekleyen Erdoğan; "İlk 5-6'da olacağımızı düşünürken yine geçen sezonki gibi sıkıntı yaşamaya başladık. Yapılan transferler de fayda etmedi' açıklamasında bulundu. Kendini Bursaspor'da göreve hazır hissettiğini açıklayan Ömer Erdoğan; "Görev bekliyorum ve kendimi hazır hissediyorum. Ancak bunu ilk önce Bursaspor'un istemesi gerekiyor. Olmazsa bir şekilde teknik direktörlük kariyerime başlayacağım ve daha güçlü bir şekilde Bursaspor'a dönmek için çaba sarf edeceğim" diyerek sözlerine son noktayı koydu.