Timsahın yeni gözdesi!

Timsahın yeni gözdesi!

 

Serdar Kurtuluş'un sakatlığı, Erdem Özgenç'in performansının beklentin altında kalması, Ertuğrul Ersoy'un da stoperde yaşanan sakatlıklar nedeniyle asıl bölgesinde oynamaması üzerine sağbek arayışına giren Bursaspor aradığı oyuncuyu Polonya'da buldu. Yeşil Beyazlılar Wisla Krakow'un sağbeki Boban Jovic için hem oyuncuya hem de kulübüne resmi teklifi yaptı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda yürütülen transfer çalışmaları doğrultusunda Bursaspor şimdi yapılan teklife gelecek cevabı bekliyor.

MENAJERE YETKİ VERİLDİ 

Bursaspor yönetimi sözleşmesi haziran ayında bitecek Boban Jovic için Wisla Krakow kulübüne 250 bin Euro bonservis ödemeyi taahhüt etti. Sloven oyuncuya da yıllık 300 bin Euro ücret teklif edildi. Bursaspor yönetimi gelecek cevaba göre yol haritasını belirleyecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bir süredir scout ekibi tarafından izlenen oyuncu için olur raporu verdiği, bu gelişme üzerine de Yeşil Beyazlı yönetimin bir menajere yetki belgesi vererek gerekli temasın kurulmasını sağladığı bildirildi.

Boban Jovic kimdir?

Futbola ülkesinin Sampion takımında başladı. Oradan Aluminij takımına transfer oldu. Slovenya İkinci Ligi'nde mücadele ederken, U19 Milli Takımı'na seçildi. 2009'da Ukrayna'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda forma giydi. 2009-15 yılları arasında Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımında 150 maça çıktı, 10 gol kaydetti. 2015'ten bu yana Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyiyor. Kulübüyle sözleşmesi haziran ayında sona eriyor. Bu sezon Wisla Krakow'da 16 kez forma giydi. Slovenya Milli Takımı'nda da 3 kez görev aldı. Evli ve bir erkek çocuk babası.