Tunç, İmam Hatip Ortaokulu İnşaatini İnceledi

Tunç, İmam Hatip Ortaokulu İnşaatini İnceledi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Ulus İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak, okulun yeni eğitim öğretim yılına yetişeceğini açıkladı.
Okul inşaatı incelemesinde Milletvekili Tunç’a, Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok eşlik etti. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da yapımına bu yıl içerisinde başladıkları, 6 yeni okul binasının yapımını tamamlayarak, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başında hizmete açacaklarını belirterek, “Yapımı devam eden Ulus İmam Hatip Ortaokulu, Amasra Kaleşah İlk ve Ortaokulu, Merkez Ağdacı İlkokulu, Abdipaşa Lisesi’ni eğitim öğretim yılının başında hizmete açacağız. Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kumluca İmam Hatip Ortaokulu’nu da 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde tamamlanacak” dedi.
Milletvekili Tunç, Bartın’da her alanda büyük yatırımlara imza attıklarını belirterek, gerek yeni üniversite kampüsünde devam eden fakülte inşaatları, gerekse yapımı süratle devam eden ilkokul, ortaokul ve lise binaları ile Bartın’ı bir eğitim şehri yaptıklarını söyledi. Tunç, Kurucaşile Lisesi Kapalı Spor Salonu ile Abdipaşa Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatlarının da tamamlanmak üzere olduğunu, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi.