Türkiye Gazetesi Ve İhlas Pazarlama Yönetiminden Bik Müdürü Nihat Abacıya Ziyaret

Türkiye Gazetesi Ve İhlas Pazarlama Yönetiminden Bik Müdürü Nihat Abacıya Ziyaret

Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Malatya Bölge yönetimi, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğüne yeni atanan Nihat Abacı’yı ziyaret etti.
Görevine yeni başlayan Nihat Abacı’ya hayırlı olsun ziyaretine, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Malatya Bölge temsilcisi Celal Koyuncu ve İhlas ailesi katıldı.
Ziyaret nedeniyle kısa bir konuşma yapan Koyuncu, Nihat Abacı’nın görevini layığı ile yapacağına inandığını ifade ederek, “Nihat Abacı yıllardır Malatya İhlas Haber Ajansı’’nın İl Temsilciliğini yaptı. Bundan sonra Basın İlan Kurumu Müdürlüğü ile görevine devam ediyor. Bu görevi layığı ile yapacağına inanıyorum. Yerel basınında başında olduğu sürece adaletli olacağına da inanıyorum. Bu vesile ile kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Basın İlan Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise 1 Ocak ta göreve geldiğini belirterek, “1 Ocak 2012 tarihinden beri Malatya’da hizmet veren Basın İlan Kurumu Malatya Şubesinin Müdürlüğüne atandım. Daha önce gazetecilik yapıyordum. Yine basın camiasından ayrılmış değilim, ama bu seferde gazetelerin resmi ilan konusunda aracılık hizmetleri vereceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.