Türkiye Hastanesi Adliyede Stant Açtı

Türkiye Hastanesi Adliyede Stant Açtı

Türkiye Hastanesi, Çağlayan Adliyesi’nde çalışan personele yönelik yaptığı işbirliğiyle özel indirimlerde bulunarak sağlıklı bir yaşam için güvenle hizmet vermeye devam ediyor.
Türkiye Hastanesi’nin merkezi olan Şişli’de Sultan Abdülhamit Han tarafından 120 sene önce yaptırılan tarihi bir hastane olduğunu ve hastaneyi İhlas Holdingle Türkiye Hastanesi olarak 24 senedir işlettiklerini belirten Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için yola çıktık. Halkımıza güven, huzur ve sağlık içinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Biz bu avantajlardan herkesin faydalanmasına katkıda bulunmak isterken diğer kurumlarla da işbirliğine girmek istiyoruz” diye konuştu.
Türkiye Hastanesi’nin kurumsal bir hastane olduğunu belirten Hayati Odabaşı, adliyeyle ilgili yaptıkları antlaşmaya ilişkin şunları söyledi:
“Adliyeyle yapmış olduğumuz antlaşmayla hakim, savcı, avukat ve daha birçok çalışanın iş yoğunluğu nedeniyle uzak bir yere gitme imkanları yok. Adliyenin tam karşı tarafında olduğumuz için sağlık hizmetlerini mesailerine zarar vermeden kaliteli, huzurlu, kurumsal bir hizmet olarak alabilmeleri için özel indirimlerde sunacağız.”
HAFTASONUNA KADAR SÜRECEK
Çağlayan Adliyesi’nde 19 Ocak Pazartesi günü açılan stantta bulunan yetkililer haftasonuna kadar hakim, savcı, avukat ve diğer çalışan personele hastaneyle ilgili bilgi vermeye devam edecek. Yoğun ilgiyle takip edilen stantlara önümüzdeki günlerde hemşireler kan ölçümü, kolesterol ölçümü ve daha birçok sağlık hizmetlerini sağlamak için hizmet verecek.