Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurumu Üyeleri Melikgazi’de Kültür, Sanat Ve Spor Da İşbirliği

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurumu Üyeleri Melikgazi’de Kültür, Sanat Ve Spor Da İşbirliği

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurumu Başkanı Vedat Sağlam ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Karaman ile Selim Tunçbilek, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunarak, belediyenin eğitim ve öğretim için yapmış olduğu yatırımları yakından takip ettiklerini söylediler.
Çocuk Meclisinin eğitim, tiyatro ve sosyal etkinlik çalışmalarına destek.
Melikgazi Belediyesi olarak sanatçıya ve sanata büyük önem verdiklerini yazar, şair, ressam gibi kültürel ve edebiyata gönül verenleri her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ”Melikgazi Belediyesi olarak Anadolu’nun kültür mirasına sahip çıkıyoruz. Sözlü ve yazılı edebiyatın gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlıyoruz. Sanatçının ve sanatın dostu bir belediye olduğumuzu her ortamda tescil ediyoruz. Çocuk meclisimiz oynamış olduğu tiyatro gösterileri, kültür ve sanat çalışmaları, resim sergileri, hikaye yarışmaları, kitap toplama kampanyası, kütüphane kurma çalışmaları her zaman kamuoyunda geniş bir yer bulmuş takdir edilmiştir. Belediyemizin sosyal ve kültür merkezlerinin tamamında kütüphane mevcuttur ” dedi.
Hikaye yazma, kütüphanecilik ve hızla okuma kursları ile…
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurumu Başkanı Vedat Sağlam, Melikgazi Belediyesi ile ortak çalışma yaparak, özellikle tiyatro, folklor, ebru kurslarının okullarda açılmasını, hikaye yazma yarışmaları, hızla okuma yarışmaları, en çok kitap okuyanı ödüllendirme yarışmaları gibi etkinlikleri ortak çalışmalar yapmak istediklerini kaydettiler.
Önümüzdeki günlerde bir dizi eğitim ve kültür seminerleri…
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisince yapılan etkinlik ve organizasyonlarda amaçlarının katılımcı bir kamuoyu oluşturmak olduğunu bu nedeni ile işbirliği ve ortak çalışmalara açık olduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesinin de katılımları ile önümüzdeki günlerde bir dizi eğitim ve kültür seminerleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.