Uzmanlar Uyarıyor, Servis İşi Uzmanlara Bırakılmalı

Uzmanlar Uyarıyor, Servis İşi Uzmanlara Bırakılmalı

15 Eylül Pazartesi günü açılacak olan okullar için çeşitli uyarılarda bulunan uzmanlar, özellikle servis konusunda işin uzmanlara bırakılması gerektiğini belirttiler.
Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına “merhaba” diyecek olan öğrenciler kadar velileri de yeni eğitim öğretim yılı telaşı sarmış durumda. Bir yandan yeni eğitim öğretim yılı alışverişine çıkarak hazırlıkları tamamlamaya çalışan aileler, diğer yandan da servis işini halletmeye çalışıyor.
Konu ile ilgili önemli uyarılarda bulunan uzmanlar, Adıyaman gibi trafik akışının çok da iyi olmadığı bir ilde, servis için işin uzmanının tercih edilmesi gerektiği tavsiyesinde bulundular.
Adıyaman’da servis hizmetleri yapan bir Turizm Yöneticisi Ferhat Olgun ise, uzman şoförler, kaliteli yardımcı personel ve en önemlisi de lüks araçları ile yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını dile getirdi.
İşletmesinin çalışması hakkında bilgi veren Olgun, “Uzun yıllardır Adıyaman’da servis ve turizm alanında faaliyet gösteren firmamızı diğer firmalardan ayıran en önemli özelliği, kaliteden ödün vermemesi ve işini ciddiyetle yapmasıdır. Anaokulundan başlayıp, liseye kadar bütün yaşlardaki öğrencilerin kullandığı servislerimizde özellikle dikkat edilmesi gereken ciddiyetten kesinlikle ödün vermeyen firmamız, bunların yanında güvenliğe de ayrıca önem vermekte. Kaliteli ve uzman şoförlerimizin yanı sıra, yardımcı personel ve konforlu araçlarla daha önceki yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da Adıyamanlı hemşerilerimize hizmet verecek olmanın huzurunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.