Vali Çakacak’a Ziyaretçi Akını

Vali Çakacak’a Ziyaretçi Akını

Mersin’deki görevine Kurban Bayramı öncesinde başlayan yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak, bayram sonrasındaki ilk mesai gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz olmak üzere, çeşitli kesimlerin temsilcileri Vali Çakacak’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundular.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, Vali Çakacak’a makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Kocamaz, Çakacak’a, “Mersin’e hoş geldiniz. Allah muvaffak etsin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Çakacak da Kocamaz’a nezaketinden ötürü teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Çakacak ile Kocamaz, Mersin ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Cengiz Sevinç ve Yönetim Kurulu üyeleri de Vali Çakacak’a ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu. Kabulde, Yönetim Kurulu üyelerini Çakacak’a tanıtan Başkan Sevinç, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yeni görevinde başarılar diledi.
Vali Çakacak, Nakliyeciler Derneği ve Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı İlyas Yazırlıoğlu ile vakıf üyelerini de kabul etti. Çakacak’ın Mersin’e atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Yazırlıoğlu, “Mersin’e hoş geldiniz” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek, Yazırlıoğlu ve yöneticilere teşekkür eden Çakacak da Mersin’in bir ticaret ve hoşgörü kenti olduğunun altını çizerek, birlikte güzel hizmetler gerçekleştireceklerini kaydetti.
Mersin Bürokrat ve İşadamları Derneği (MEBİDER) Başkanı Ekrem Sağlam ile Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge de ayrı ayrı Çakacak’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. MEBİDER Başkanı Sağlam ve Prof. Dr. Özge, çalışmaları hakkında Vali Çakacak’a bilgi vererek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Çakacak ise ziyaretlerinden ve temennilerinden dolayı Sağlam ve Özge’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.