Vali Düzgün’e “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” Ziyareti

Vali Düzgün’e “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” Ziyareti

Vali Orhan Düzgün, “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve çalışanlarını makamında kabul etti.
Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Gümrük Teşkilatı’nın “Dünya Gümrük Günü”nü kutlayarak, gümrük teşkilatının hem ilimiz hem de ülkemiz açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.
Vali Düzgün, “Kayseri için Gümrük teşkilatı önemli çünkü 180’den fazla ülke ile ihracat ve ithalat yapıyoruz. Dolayısıyla gümrük teşkilatımız ne kadar kolay, ne kadar hızlı, ne kadar verimli çalışırsa bizim de iş adamlarımızın, ithalat ve ihracatçılarımızın işleri o kadar seri olur. Kayseri’nin bir ticaret ve sanayi kenti olmasından dolayı hem organize sanayi bölgelerinden, hem de serbest bölgeden yurtdışına çok sayıda ihracat yapan firmamızın özellikle ürünlerini pazarlamalarının kolay olması ve dünyada ürünlerini kolay bir şekilde satabilmeleri bakımından yerinde gümrükleme de çok önemli. ‘Dünya Gümrük Günü’ vesilesiyle ilimizdeki gümrük teşkilatı çalışanlarımızın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyarette konuşan Gümrük Müdürü İnceoğlu ise, Gümrük Teşkilatı’na verdiği destek ve önemden dolayı Vali Düzgün’e teşekkür ederek, “Biz sanayiye, sanayiciye ulaşmaya çalışıyoruz, sanayicilerimize mevzuat dahilinde elimizden gelen her türlü kolaylığı göstermeye çalışıyoruz. Sanayicinin gelişmesi demek ülkemizin gelişmesi demek bu da istihdam demektir. Dolayısıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.
26 Ocak “Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla günün anısına Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve gümrük çalışanları tarafından Vali Orhan Düzgün’e çiçek takdim edildi.