Vekiller İle Eğitimciler Bir Araya Geldi

Vekiller İle Eğitimciler Bir Araya Geldi

Eğitim Bir-Sen Muğla il Başkanı Önder Uçak, Muğla’daki eğitim kalitesinin yükseltilmesi, eğitimdeki sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden’i başta Milli eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve ilçe milli eğitim müdürlerini bir araya getirdi.
Menteşe Öğretmevinde düzenlen toplantıda sorunları ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunulduğunu belirten Sendika Başkanı Uçak, “Eğitim ortak paydasında, Muğla’ya daha iyi hizmetler sunabilmek için görüş alışverişinde bulunmak amacıyla yaptığımız birliktelikler ilimiz eğitimine katkılar sunacaktır” dedi. Muğla Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ise, “Sivil toplum kuruluşları, siyasiler ve eğitim yöneticileri olarak yapılan görüş alışverişleri eğitim sorunlarını çözmede ve projeler geliştirmede faydalı olacaktır” dedi.
Kendisinin aynı zamanda bir eğitimci olduğunu belirten milletvekili Yüksel Özden, “Bir eğitimci olarak Muğla’nın eğitim öğretim konusunda başarısının yükseltilmesi, istişare odaklı çözümler geliştirilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Hep birlikte çocuklarımızın eğitim kalitesini arttırmak için çalışmalıyız. Eğitim kalitesini arttırmak için bulunduğu makamların kıymetini bilerek tüm paydaşlar projeler geliştirmelidir. Başarı ekip işidir, kişinin en iyi referansı kendi yaptığı iştir. Bizim terazimiz iktidar terazisi değil, hakkın terazisidir” dedi.
Milletvekili Ali Boğa, eğitim yöneticilerinin temsil ettikleri misyonları hakkıyla yerine getirmelerinin Muğla’daki eğitim başarısını arttıracağını, her meslekte yöneticilerin göremediği kara ve kör noktalar bulunduğunu söyledi. Boğa, “Bu kara noktalar istişare odaklı çalışmalar ile aydınlanacaktır” dedi.